Podziel się wrażeniami!
Witam,
Sprzęt jak w temacie, podczas oglądania filmów przez USB czy z pendriva czy dysku kino zawiesza się, pomaga tylko wyłączenie (ale tylko po odpięciu pendriva). Zacina tylko na filmach jakości Blu Ray i dźwiekiem DTS HD 5.1. Myślałem, że za duży bitrate ale ten sam pendrive czy dysk podłączony pod TV również sony, film odtwarza się bez problemu. Czy jest jakieś ograniczenie przepustowości przez USB w tym kinie? Ten sam film po przełączeniu dźwieku na stereo idzie płynnie.
Witaj hbanger,
odsyłam do instrukcji obsługi, strony 66-67, ponieważ zależności może być wiele. Poniżej link: http://www.sony.pl/support/pl/content/cnt-man/BDV-E4100/list
Tam powinieneś odnaleźć wszystkie szczegółowe informacje odnośnie możliwości odtwarzania plików z urządzeń USB. Jeżeli to nie pomoże, pozostaje ci już tylko kontakt bezpośrednio z pomocą techniczną: customersupport.pl@eu.sony.com.
Pozdrawiam,
Barbara_K
Ciekaw jestem, czy problem został zażegnany? Z instrukcji chyba wynika, że Blu-ray raczej nie pójdzie z pendriva. Choć przyszła mi do głowy taka myśl, czy aby pendriv nie musi być o szybkiej transmisji danych? Nie mam tego modelu, to nie mam jak tego sprawdzić.