Podziel się wrażeniami!
Witam,
Czy jest możliwość przesłania dzwięku z kina na słuchawiki bluetooth?
Jeżeli masz wbudowany bluetooth w kinie domowym i uda si się zalogować słuchawki do niego to pewnie tak
Tak kino ma funkcje bluetooth ale nie mam tego jak sprawdzic bo dopiero chce je kupic tylko musze byc bpowny, ze tesluchawki beda dzialaly.
Slyszalem gdzies, ze kina maja tylko odbiornik bluetooth i nie przekazuja dalej dzwieku
Wiesz może najprostszym rozwiązaniem iść do sklepu i pokombinować no chyba ,że nie masz takiej możliwości ale z tym co piszesz może tak być że tylko może przyjmować po bluetooth.Postaram się dowiedzieć dam zanć chyba,że ktoś wcześniej znajdzie odpowiedź.Pzdr
Witam,
Też mi się wydaje, że bluetooth w kinie sluży do odbioru dźwięku z innych urządzeń np. z tabletu, smartfonu, laptopa etc. Mam amplituner z bluetooth i tak to dokładnie działa. Przejrzyj dokładnie jeszcze instrukcję tego urządzenia ale z tego co ja czytałem to nie ma takiej możliwości.
Pozdrawiam
Byłem aż w 3 sklepach RTV euro agd i zdaje mi się, że zatrudniają tam osoby no...
Nikt nic nie wie na dodatek nie mogłem sprawdzić czy sprzet dziala z słuchawkami taki chyba ich kaprys.
Jutro zadzwonie na pomoc Sony może będą wiedzieć
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że prawie na wszystkich słuchawkach bluetooth pisze, że można je stosować do kina ;/