anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Naprawa gwarancyjna STR-DN1030

profile.country.PL.title
marcio222
Użytkownik

Naprawa gwarancyjna STR-DN1030

Witam:) Oddałem do naprawy  amplituner STR-DN1030 który przy włączeniu do sieci wydaie dzwięk podobny

do uruchamianej spawarki ,czuć przez chwilę drżenie obudowy i na dodatek słychac w nim włączoną

suszarkę do włosów, albo mikser. W serwisie SONTRONIK stwierdzono że nic się nie dzieje i

odesłano  mi go  po 10 dniach. Czy to jest normalne zachowanie amplitunera? Czy mógłby mi

ktoś z posiadaczy STR-DN1030 cos powiedziec na ten temat? W cześniej miałem Yamahę i

czegoś takiego  jak opisalem nie było:)

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Wydaje mi się, że to nie jest normalne zachowanie.Miałem do czynienia z kilkoma amplitunerami Sony i nigdy się nie spotkałem z takim objawem. Niestety nie miałem kontaktu z modelem który posiadasz. Rozumiem, że nie masz możliwości dostarczenia sprzętu osobiście do serwisu i pokazania problemu. Jeśli możesz to spróbuj nagrać filmik na telefonie podczas włączania amplitunera, i przeslij go do mnie. Zobaczę jak to wygląda na żywo i postaram się pomóc w tej kwestii.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
marcio222
Użytkownik

witam:) Dzięki za zainteresowanie moim problemem:) Nagralem ten  filmik ,i czy mógl bym wyałac go do

Ciebie na maila ? Pozdrawiam

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Filmik możesz też wrzucić w poście.

Mój mail w wiadomości prywatnej.

Pozdrawiam