Podziel się wrażeniami!
Witam Wszyskich bardzo gorąco po raz pierwszy!!!
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem telewizora KDL-46EX720. Ogólnie z telewizora jestem bardzo zadowolony i myślę, że przyszedł czas na zakup zestawu kina domowego Blu-ray, który oczywiście będzie czytał płyty 3D, bo jak doskonale wicie ww. telewizor ma taką możliwość. W związku z tym, że dopiero od niedawna jestem posiadaczem sprzętu SONY to bardzo Was proszę o pomoc i radę w wyborze dobrego zestawu kina domowego. Ważna (układ mojego pokoju) jest możliwość bezprzewodowego podłączenia głosników. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Poz
Możesz wybrać z tych odtwarzaczy blu-ray 3D: BDP-S470 czy BDP-S480. A ile pieniędzy zamierzam przeznaczyć na zakup zestawu? Określ budżet to coś podpowiemy.
Powierzchnia pokoju oraz ewentualnie jego układ również były by pomocne w wyborze konkretnego modelu Czekamy na więcej informacji a potem postaramy się coś doradzić.
Pozdrawiam
cogito
m23477 napisał(a):
KDL-46EX720.
Witam ponownie!!!
Pytacie jaki budżet mam zamiar przeznaczyć - myśle, że 3000 zł (oczywiście ma odtwarzać filmy 3 D). Wiem, że pokój w którym znajduje się telewizor nie jest idealny ze wzgledu na skosy, które w nim wystepują. Ma powierzchnie około 25 m2. Telewizor zamontowany jest na ścianie a kanapa znajduje się około 3m od telewizora.
Na tę chwilę zastanawiałem się nad zakupem całego zestawu, ale jesli uważacie, że jestem w stanie za ww. kwotę sam skompletować coś przyzwoitego to chętnie skorzystam z Waszych sugestii.
Pozdrawiam
P.s. W tej chwili posiadam nagrywarkę RDR-HX980, która ma twardy dysk. Czy przy Blu-ray bedę miał mozliwość nagryania programów z TV.
m23477 napisał(a):
Wiem, że pokój w którym znajduje się telewizor nie jest idealny ze wzgledu na skosy, które w nim wystepują. Ma powierzchnie około 25 m2. Telewizor zamontowany jest na ścianie a kanapa znajduje się około 3m od telewizora.