- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
lutego 2008
lutego 2008
WINDOWS VISTA
Witam,
czy może jest ktoś, kto orientuje się, czy mogę ściągnąć obraz visty i zainstalować ją podając kod z mojej licencji?
szczerze mówiąc chciałbym olać recovery, najlepiej wogole zlikwidować tą partycję ponieważ kupiłem większy i szybszy dysk i chcę zaistalować dodatkowo windowsa xp???
chodzi mi o to, czy taka operacja jest legalna?
1 ODPOWIEDŹ 1
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
lutego 2008
lutego 2008
Witam,
czy może jest ktoś, kto orientuje się, czy mogę ściągnąć obraz visty i zainstalować ją podając kod z mojej licencji?
szczerze mówiąc chciałbym olać recovery, najlepiej wogole zlikwidować tą partycję ponieważ kupiłem większy i szybszy dysk i chcę zaistalować dodatkowo windowsa xp???
chodzi mi o to, czy taka operacja jest legalna?
Mozesz zainstalowac z CD z wersji OEM Vista, kod powinien pasować - moga wystapic problemy z aktywacja systemu, moze byc konieczna aktywacja telefoniczna. Tu zaczyna sie problem bo konsultant MS moze zapytac Cie z jakiego nośnika instalowałes system - prawiodlowa odpowiedz brzmi z dostarczanego wraz z komputerem na ktorym widnieje napis "do rozpowszechniania tylko z nowymi komputerami sony' tyle praktyki. Jednak takiego nosnika nie masz i jest to niezgodne z licencja czyli z prawem.
Na firme SONY mozesz nie liczyc, watpie by wysylali nosniki do z oprogramowaniem.