Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
Ślubniaki pierwsza klasa Miłe dla oka
Co do zdjęc 448.449.450. przydało by się kapeczkę szerzej Panie Krzysiu Tak na moje oko
Młodzi będą mieli świetną pamiątkę Ale jak dla mnie to trochę aż za jak to Kolorowa napisała, za cukierkowo
Kris, świetne te oststnie ślubniaczki. Kadry super a tonacja barw przepięknie współgra z tematem. Młodzi na pewno zadowoleni.
Ps. Cholera, muszę gdzieś dorwać tą 135-tkę, chodzi za mną całymi dniami od czasu jak podpiąłem ja do body na warsztatach w Albigowej.
Ostrzegali, nie podpinaj :smileyevil:
ślubniaczki bardzo poprawne z tym, że ja dużo bardziej lubię twoje ślubniaczki z żartem, mniej romantyczne bardziej dowcipne. ( pamiętam zdjęcie młodych z pompowaną kaczuszką i osiołkiem przy fontannie , albo pole golfowe) Co by nie było takie też są ładne, ale tamte ładniejsze
ślubniaczki fajne, deszczowo fajnie
trzymasz klasę
podnosisz poprzeczkę
gratuluję
krótko o slubniakach-
Ostatnie ślubniaki cudne bardzo, bardzo mi się podobają
w szczególności 450 sweet
colorful napisał(a):
.. jakoś wolałam inne Twoje ślubniaki, np. z pola golfowego, czy jesienne. Tu jest jakoś zbyt cukierkowo jak dla mnie.
świetne - inne - w szczególności genialne 446 za pomysł i 450 za kolory. Zdradź proszę czy to naturalna kolorystyka? czy wspomagana lampami, softem itp?
Taki poziom osiągnę pewnie za jakieś 200 lat... Świetne fotki, szczegółowo dopracowane i przemyślane