Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich
Stwierdziłem że czas założyć galerie
Na początku Sabinka ustrzelona flintą
Sabinka.jpg
Czekam na opinie
Message was edited by: Szczupic
Masz dobrą rękę i niezłe oko (wspomagania oka 2.8 szczerze zazdroszczę) co widać na foto ptaszyn
Badylek całkiem, całkiem - no ale po mnie to się akurat można było spodziewać takiej opinii
A z ptaszanych to sikorka się owszem spodobała ale sójka jakby większy rarytasik. Wiem, bo się przedwczoraj za taką jedną uganiałem dwie godziny prawie i nic specjalnego z tego nie wynikło...
Jednym słowem - fajnie się ogląda... Jak zwykle...
Aniqa, Kuraq, Michał, Smoku215, Firianus, Rakastan00, Tomek69N, Doslav Dzięki za wizytę i komentarze http://klubkm.pl/forum/images/smilies/uklon.gif
Cieszę się że zdjęcia się podobają Wszystkie ostatnie robione Sigmą
na początku był dylemat czy wydać tyle pieniędzy na szkło ale teraz nie żałuje ani jednej złotówki
Ja tak nieco nie na temat, z interesem, chciałem spytać - Jak ta sigma śmiga na a200?
Bo na YouTube widziałem takie video, że za bardzo mnie nie przekonywało...
Muliła jakoś podejrzanie?
A Jednak chciałoby się, żeby to w miarę szybko działało
Ja śmigałam na plenerze ze Swoją 200 i szczupicową sigmą
Bardzo dobrze Mi się współpracowało z tym szkiełkiem, nic nie muliło jak znajdę chwilkę to wstawię trochę zdjęć do galerii z pleneru
Jak dla mnie praca Sigmy na a200 jest bardzo fajna
Wiadomo że na a700 czy a900 chodzi szybciej ale z a200 i tak jest bardzo szybko HSM robi swoje
Szczupic napisał(a):
HSM robi swoje
kris napisał(a):
Szczupic napisał(a):
HSM robi swoje
w zamian procenty z baterii pożera![]()
fajne ptaszynki, tylko szkoda, że mało światła (słonecznego bez dyfuzora w postaci chmur).
Dawno makro nie było więc coś z przed chwili, nudziło mi się
Zapałka.jpg
Zabawa zapałkami może być bardzo niebezpieczna