Podziel się wrażeniami!
Od czegoś trza zacząć
Te chmurki podobają się bardzo
Fajnie wyglądają ich jasne, oświetlone wierzchołki, w porównaniu do ciemnej podstawy, cudnie rysują się w cieniu szczyty gór i pieknie gra światlo na ich zboczach. Kadr prosty, acz nie nudny, co jest bardzo charakterystyczne dla Twoich zdjęć. I ta stonowana, przyjemna kolorystyka... brawa!
Teraz to już pewnie moje policzki stają się pąsowe Elu
A że, ponieważ i w związku z tym, iż "też chmurki" nie dla mnie, to Ci tylko powiem, że o: A zresztą Ela wszystko napisała, co się będę powtarzał
Mi też ostatnie chmurki się podobają
Witam
Ostatnio trochę "pauzowałem" ale czas wracać
Góry, chmury - jak zawsze ładnie pokazałeś , ale też bardzo podoba mi się seria miasteczkowa
, jakoś mam słabość do skandynawskiej architektury małych miasteczek, nie wiem czemu, może to przez Pipi Langstrum
Tomku strasznie kłębiasto tam u Ciebie, ale to fajnie bo przynajmniej masz co focić.
rakastan00 napisał(a):
Tomku strasznie kłębiasto tam u Ciebie, ale to fajnie bo przynajmniej masz co focić.
smoku215 napisał(a):
Witam
![]()
Ostatnio trochę "pauzowałem" ale czas wracać![]()
Góry, chmury - jak zawsze ładnie pokazałeś, ale też bardzo podoba mi się seria miasteczkowa
, jakoś mam słabość do skandynawskiej architektury małych miasteczek, nie wiem czemu, może to przez Pipi Langstrum
bardzo mnie sie podoba galeria i to jak pokazujesz nam skandynawskie klimaty
wyscigi reniferkow sa moimi ulubiencami,fajnie je uchwyciles
choc widoczkom rowniez nic nie brakuje
mialam takie plany aby odwiedzic Norwegie w tym roku ale przez islandzkie wulkany wszystkie moje plany sa narazie zawieszone niestety.
Trochę przesadziłem z tym małym miastem , Bergen na pewno do nich nie należy, bardziej chodziło mi taka starą zabudowę która jakoś tak kojarzy mi się z małymi miasteczkami
Widzę że u Ciebie jeszcze sporo śniegu....
widoczki