Podziel się wrażeniami!
Ostatnio na stronie wspierającej oprogramowanie amplitunera znalazłem nowsze 1.030 więc według rozpiski ze strony jak to zrobić punkt po punkcie zabrałem się do aktualizacji.Wszystko startuje oprócz aktualizacji nie jestem laikiem w sprawach komputerowych ale tutaj nie wiem o co chodzi.Może żeby rozwiać pewne sprawy wymienię co kombinowałem:może na początku powiem ,że 4 x wykonałem punkt po punkcie instukcję producenta http://www.sony.pl/support/pl/product/S ... t_DA3600ES" target="_blank , wyłączałem zaporę windows7 , sprawdzałem ustawienia sieci LAN nie wiem co mógłbym jeszcze zrobić .Aktualizacja rusza tzn nie rusza pojawia się 0% amplituner milczy nie reaguje na nic i to wszystko po około 2 godzinach nerw mnie łapie i kończę tą aktualizację.Miał ktoś może podobny problem ? Może coś robię nie tak proszę o jakąś wskazówkę.Co jeszcze mnie dziwi po co robić aktualizację przez SetupManagera jeżeli jest możliwość sprawdzenia przez sieć LAN wersji oprogramowania i zrobienia tego bezpośrednio a nie przez komputer.Co śmieszne na stronie SONY podaje wersję 1.030 do pobrania a amplituner w opcji UPDATE nie znajduje jej tylko pokazuje obecną wersję 1.020 znaleziona 1.020.Sprzęt za taką kasę opieka jak w NFZ.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
iMac napisał(a):
Rozwiązaniem było podłączenie komputera kablem sieciowym do routera, i uruchomienie trybu aktualizacji (w amplitunerze i na komputerze zgodnie z instrukcją).
Setup Menager po WI-FI działa poprawnie , ale niestety przy aktualizacji wyskakiwał błąd
Witam,
Ja jeszcze aktualizacji nie zrobiłem. Czy wszystko jest ok po aktualizacji?
Pozdrawiam
Tak wszstko działa prawidłowo. Po aktualizacji przywróciłem dane z kopi zapasowej, i wszystkie ustawinia przypisały się poprawnie.