Join now - be part of our community!

znikający automatyczny obrot ekranu

SOLVED
profile.country.pl_PL.title
myxperiatablets
Visitor

znikający automatyczny obrot ekranu

Witajcie, w moim tablecie z 3G samoczynnie wyłacza się opcja automatycznego obrotu ekranu... Czy ktoś sie z tym spotakał. Jeśli tak, to co zrobić? Poza tym znika mi Wi-fi...

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
destin6
Explorer

Witam! Co prawda nigdy nie spotkałem się z takim problemem, ale może uda mi się Tobie pomóc. Najpierw sprawdź czy masz wgrane najnowszą aktualizacje systemu android. Możliwe że problem leży po stronie softu. Jeśli jednak wszystko jest ok, to spróbowałbym przywrócić tablet do ustawienń fabrycznych, czyli zrobił tzw. format. Moim zdaniem powiino pomóc, jeśli jednak nie... to pozostaje chyba tylko kontakt z serwisem.

Message was edited by: destin6-----

View solution in original post

3 REPLIES 3
destin6
Explorer

Witam! Co prawda nigdy nie spotkałem się z takim problemem, ale może uda mi się Tobie pomóc. Najpierw sprawdź czy masz wgrane najnowszą aktualizacje systemu android. Możliwe że problem leży po stronie softu. Jeśli jednak wszystko jest ok, to spróbowałbym przywrócić tablet do ustawienń fabrycznych, czyli zrobił tzw. format. Moim zdaniem powiino pomóc, jeśli jednak nie... to pozostaje chyba tylko kontakt z serwisem.

Message was edited by: destin6-----

myxperiatablets
Visitor

Dzięki, tak zrobię i dam znać na forum...

myxperiatablets
Visitor

No i wszystko już jasne! Winien był Task Killer... 😉