Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
Zdecydowanie kolorowe naj!
Ale kris... - jeżeli chodzi o mnie ja inaczej postrzegam Twoje streety. To jest taki wymiar fotografii, którego nie doświadczę pewnie... Mam sporo obaw przed foceniem ludzi kompletnie obcych. Tym bardziej pełna jestem podziwu.
Z Twoich zdjęć wynika, że zawsze jesteś w najciekawszych miejscach miasta (właściwy człowiek na wlaściwym miejscu i do tego w odpowiednim czasie), lub też tak potrafisz uchwycić moment by oglądający odebrał takie wrażenie. I ja tak właśnie odbieram Twoje prace.
Zdecydowanie kolorowe naj!
Ale kris... - jeżeli chodzi o mnie ja inaczej postrzegam Twoje streety. To jest taki wymiar fotografii, którego nie doświadczę pewnie... Mam sporo obaw przed foceniem ludzi kompletnie obcych. Tym bardziej pełna jestem podziwu.
Z Twoich zdjęć wynika, że zawsze jesteś w najciekawszych miejscach miasta (właściwy człowiek na wlaściwym miejscu i do tego w odpowiednim czasie), lub też tak potrafisz uchwycić moment by oglądający odebrał takie wrażenie. I ja tak właśnie odbieram Twoje prace.
kuraq napisał(a):
No niby fajnie, sytuacja ekstra, ale nie mówi to za bardzo do mnie, pokazywałeś ostatnio lepsze strity
paulina napisał(a):
453 to jakaś nowa metoda podrywu
na jaszczura
)
Tomek69N napisał(a):
Wcale nie nowa tylko kiedyś widywało się lans np. z papugą i drewnianą nogąalbo z białym szczurem na ramieniu i ćwiekami na skórzanym, pankowatym pasie...
Arturro10 napisał(a):
Bo to jest właśnie praca Krisa/quote]moja praca jest inna, ale o mojej pracy mam zakaz pisania
![]()
![]()
Arturro10 napisał(a):
chodzenie i pstrykanie zupełnie obcym ludziom foty na mieście
(mi jakoś brakuje odwagi na takie focenie, ale może kiedyś spróbuję
)
Z deszczowych zdjęć mokre i gniewne,jak również tramwaj są super,plażowe ślubniaki bardzo mi się podobaja a z ostatnich jaszczurka w kolorze
Tytuł bardziej intrygujący niż foty Zaczyna się nudno robić na chorzowskich streetach musisz chyba zmienić miasto
Chociaż deszczowe są na prawdę fajne (żeby nie było, że jakiś krytykant ze mnie
)
kris napisał(a):
no i dorwałeś![]()
kris napisał(a):
Methos napisał(a):
Zdradź proszę czy to naturalna kolorystyka? czy wspomagana lampami, softem itp?
nie jest to naturalna kolorystyka, lecz uzyskana z LR. Nic się nie wspomagałem softem, czy też lampami. Matryca a850 jest bardzo pojemna i można z niej dużo wycisnąć![]()
Sorki za noobskie pytanie - ale co to LR? i jak taki kolor wycisnąć z a330 (tylko nie pisz ze się nie da ... chociaż napisz jak Ty to uzyskałeś)
Łoooooooooooooooożesz Ty w mordkę jeża
Moja obawa przed Twoją galerią była słuszna
Dobrze, że numerujesz zdjęcia pod nazwą pliku
Dobra A teraz koniec zbędnego pitu pitu
Czas na komentarze :smileytwisted:
437 - pani z paryzolem jakoś bez rewelacji
438 - poza małą GO i dobrą konwersja to przyzwoity fot i tyle.
439 - o
440 - świetnie wypatrzone
441 - z przygotowań to B i C górują nad resztą jeżeli chodzi o kadry - bardzo dobre jak dla mnie
442;
* 3 - jakie zdziwko http://klubkm.pl/forum/images/smilies/haha.gif Świetne i najlepsze z tej serii
* 5 - ale mogłeś wykadrować tą rękę po lewej stronie
443 - jakoś ta seria mnie nie zachwyciła
444;
* 4 - najlepsze z tej serii Się koleś namachał
* 5 i 6 - dobrze złapane
445 - kadr, kolory i światło jak dla mnie świetne a zarazem chyba najlepsze z tej serii
446 - ciekawy kadr i ładne kolorki
447 - jakoś tak nie za bardzo mi się podoba. Może więcej piasku a mniej nieba
448, 449, 450 - ładnie światło i dobre kadry
451 - a tego pana to ja już chyba gdzieś widziałem
452 - to zdjęcia jest zdecydowanie najlepsze z ostatniej serii Kolorki i bokeh miodzio
453 - takie sobie. To coś w prawym-dolnym rogu przeszkadza
Ufff http://klubkm.pl/forum/images/smilies/goraco.gif Udało się Dotrwałem
Chyba zacznę być bardziej regularny w galeriach, bo inaczej się zajadę
Takiego jaszczura to ja nawet w Hiszpanii nie widziałam
A jeszcze wracając na chwilkę do ślubnych - to jest zdecydowanie mój ulubiony plener z tegorocznych Może dlatego, że też tam byłam, a może ze względu na obecność plaży, morza, okularów i tej kolorystyki