anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

kris - Paris

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

kris - Paris

i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace :nauseated_face:

zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw :nauseated_face:

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

Zdecydowanie kolorowe naj!
Ale kris... - jeżeli chodzi o mnie ja inaczej postrzegam Twoje streety. To jest taki wymiar fotografii, którego nie doświadczę pewnie... Mam sporo obaw przed foceniem ludzi kompletnie obcych. Tym bardziej pełna jestem podziwu.
Z Twoich zdjęć wynika, że zawsze jesteś w najciekawszych miejscach miasta (właściwy człowiek na wlaściwym miejscu i do tego w odpowiednim czasie), lub też tak potrafisz uchwycić moment by oglądający odebrał takie wrażenie. I ja tak właśnie odbieram Twoje prace.

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Ale kris... - jeżeli chodzi o mnie ja inaczej postrzegam Twoje streety. To jest taki wymiar fotografii, którego nie doświadczę pewnie... Mam sporo obaw przed foceniem ludzi kompletnie obcych. Tym bardziej pełna jestem podziwu.
Z Twoich zdjęć wynika, że zawsze jesteś w najciekawszych miejscach miasta (właściwy człowiek na wlaściwym miejscu i do tego w odpowiednim czasie), lub też tak potrafisz uchwycić moment by oglądający odebrał takie wrażenie. I ja tak właśnie odbieram Twoje prace.

Bo to jest właśnie praca Krisa - chodzenie i pstrykanie zupełnie obcym ludziom foty na mieście :smileythumbsup: (mi jakoś brakuje odwagi na takie focenie, ale może kiedyś spróbuję ;) ) a patrząc na tego jaszczura nachodzi mnie ochota kupna takowego :c18 będzie okazja do focenia obcych :smileyhappy:

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

kuraq napisał(a):

No niby fajnie, sytuacja ekstra, ale nie mówi to za bardzo do mnie, pokazywałeś ostatnio lepsze strity :c34

w sensie, że za mało się poświęciłem przy tych fotach ? Ani nie zmokłem, ani nogi nie złamałem...nuda :smileyhappy:
:c20

paulina napisał(a):

453 to jakaś nowa metoda podrywu :c34 na jaszczura :slight_smile: )

o tym samym pomyślałem !
Co zresztą może potwierdzić Blondi, która ze mną była...był...czy jakoś tak :smileymrgreen:

Tomek69N napisał(a):

Wcale nie nowa tylko kiedyś widywało się lans np. z papugą i drewnianą nogą :c20 albo z białym szczurem na ramieniu i ćwiekami na skórzanym, pankowatym pasie...

:smileyhappy:

mam farta, tak ja na to patrzę. Mam wrażenie, że jak swoje "odstoję"/wyczekam to zostaje mi to wynagrodzone jakąś ciekawą sceną, czy też osobą :D Dużo czasu trzeba poświęcać przy tych fotach (czekanie, szukanie), ale lubię patrzeć na efekty tych 'polowań' :D
Miło mi czytać takie słowa na mój temat, na temat moich zdjęć.

Arturro10 napisał(a):

Bo to jest właśnie praca Krisa/quote]moja praca jest inna, ale o mojej pracy mam zakaz pisania :c11
:slight_smile:

Arturro10 napisał(a):

chodzenie i pstrykanie zupełnie obcym ludziom foty na mieście :thumbsup: (mi jakoś brakuje odwagi na takie focenie, ale może kiedyś spróbuję ;) )

czasami warto siąść, poczekać. Dużo chodzę przy takim foceniu, ale po zdjęciu gipsu bolesne są dłuższe dystanse i jak się okazuje - nie zawsze trzeba chodzić by trafić na ciekawy okaz. Tutaj był ze mną Starosta, ale on zajął się wkładaniem swojego nowego nabytku do aparatu :smileyhappy:

Aniqa.
Poszukiwacz

Z deszczowych zdjęć mokre i gniewne,jak również tramwaj są super,plażowe ślubniaki bardzo mi się podobaja :c4 a z ostatnich jaszczurka w kolorze :thumbsup:

profile.country.en_GB.title
.cezar.
Początkujący

Tytuł bardziej intrygujący niż foty ;) Zaczyna się nudno robić na chorzowskich streetach musisz chyba zmienić miasto :c34 Chociaż deszczowe są na prawdę fajne (żeby nie było, że jakiś krytykant ze mnie ;) )

profile.country.pl_PL.title
Katowski
Początkujący

kris napisał(a):

no i dorwałeś :c34

Tak, dorwalem :smileythumbsup:
Mam pewne obawy czy bede umiał ją tak dobrze wykorzystać jak Ty to robisz.

Methos-----
Początkujący

kris napisał(a):

Methos napisał(a):

Zdradź proszę czy to naturalna kolorystyka? czy wspomagana lampami, softem itp?

nie jest to naturalna kolorystyka, lecz uzyskana z LR. Nic się nie wspomagałem softem, czy też lampami. Matryca a850 jest bardzo pojemna i można z niej dużo wycisnąć :c34

Sorki za noobskie pytanie - ale co to LR? i jak taki kolor wycisnąć z a330 (tylko nie pisz ze się nie da ... chociaż napisz jak Ty to uzyskałeś)

No i jaszczur - jedwabiście trafiony!

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Sorki za noobskie pytanie - ale co to LR? i jak taki kolor wycisnąć z a330 (tylko nie pisz ze się nie da ... chociaż napisz jak Ty to uzyskałeś)

LR = lightroom - program do obróbki zdjęć ;)

raczej nie ma co porównywać matrycy :c56 330 do 850 :(

Starosta.
Początkujący

Łoooooooooooooooożesz Ty w mordkę jeża :shock:
Moja obawa przed Twoją galerią była słuszna :c6
Dobrze, że numerujesz zdjęcia pod nazwą pliku :nauseated_face:

Dobra :flushed: A teraz koniec zbędnego pitu pitu :slight_smile:
Czas na komentarze :smileytwisted:

437 - pani z paryzolem jakoś bez rewelacji :|
438 - poza małą GO i dobrą konwersja to przyzwoity fot i tyle.
439 - o :flushed:
440 - świetnie wypatrzone :flushed:
441 - z przygotowań to B i C górują nad resztą jeżeli chodzi o kadry - bardzo dobre jak dla mnie :D
442;
* 3 - jakie zdziwko http://klubkm.pl/forum/images/smilies/haha.gif Świetne i najlepsze z tej serii :c4
* 5 - ale mogłeś wykadrować tą rękę po lewej stronie :c41
443 - jakoś ta seria mnie nie zachwyciła :rolling_eyes:
444;
* 4 - najlepsze z tej serii :thumbsup: Się koleś namachał :nauseated_face: :slight_smile:
* 5 i 6 - dobrze złapane :)
445 - kadr, kolory i światło jak dla mnie świetne a zarazem chyba najlepsze z tej serii :c4
446 - ciekawy kadr i ładne kolorki ;)
447 - jakoś tak nie za bardzo mi się podoba. Może więcej piasku a mniej nieba :question:
448, 449, 450 - ładnie światło i dobre kadry :thumbsup:
451 - a tego pana to ja już chyba gdzieś widziałem :question: :flushed:
452 - to zdjęcia jest zdecydowanie najlepsze z ostatniej serii :D Kolorki i bokeh miodzio :nauseated_face:
453 - takie sobie. To coś w prawym-dolnym rogu przeszkadza :rolling_eyes:

Ufff http://klubkm.pl/forum/images/smilies/goraco.gif Udało się 8-) Dotrwałem :nauseated_face:
Chyba zacznę być bardziej regularny w galeriach, bo inaczej się zajadę :slight_smile:

Pozdrawia Starosta :grin:
ania.s
Początkujący

Takiego jaszczura to ja nawet w Hiszpanii nie widziałam :slight_smile:

A jeszcze wracając na chwilkę do ślubnych - to jest zdecydowanie mój ulubiony plener z tegorocznych ;) Może dlatego, że też tam byłam, a może ze względu na obecność plaży, morza, okularów i tej kolorystyki :P