Podziel się wrażeniami!
Witam pojawiło się nowe oprogramowanie do mojego odtwarzacza
M07.R.0629 nie wiem czy aktualizować bo wyczytałem ze nowy firmware posiada CINAVIE a często oglądam filmy blu-ray 3d pobrane z sieci nie wiem czy CINAVIA nie poblokuje mi możliwości oglądania takoch filmów pobranych z sieci i odtgwarzanych z Pendriwa lub dysku poprzez USB posiadam też własne kopie orginalnych swoich filmów BLU-RAY aby nie niszczyć orginalnych nośników. Do tej pory nie miałem problemów z odtwarzaniem takich filmów czy też kopi. Obecnie posiadam wersje oprogramowania jedną niżej od tej proponowanej do zaktualizowania to znaczy M07.R.0624. Czy ktoś pobrał i testował najnowsze oprogramowanie? Czy aktualizować do najnowszej? CINAVIA nie robi problemów w nowym oprogramowaniu? Doradźcie bo nie wiem co robić.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witam,
Każda aktualizacja wprowadza poprawki błędów. Możesz podejrzeć co w aktualizacji M07.R.0629 dodano. Co do Cinavia większość nowych modeli Blu-Ray już nią posiada. Miałem Blu-Ray z Cinavią i nie miałem problemów z odtworzeniem filmów 3D z pendriva. Decyzja należy do Ciebie.
Pozdrawiam
Naprawdę nikt nie posiada tego odtwarzacza?
Dzień dobry,
Sony zawsze poleca, by aktualizować oprogramowanie w swoim sprzęcie elektronicznym, aby móc w pełni korzystać z jego możliwości. Jest oczywiście możliwe, że CINAVIA zablokuje oglądanie nielegalnie nabytych treści bądź skopiowanych bez pozwolenia odpowienich organów.
Pozdrawiam serdecznie,
Karolina
Witam,
Każda aktualizacja wprowadza poprawki błędów. Możesz podejrzeć co w aktualizacji M07.R.0629 dodano. Co do Cinavia większość nowych modeli Blu-Ray już nią posiada. Miałem Blu-Ray z Cinavią i nie miałem problemów z odtworzeniem filmów 3D z pendriva. Decyzja należy do Ciebie.
Pozdrawiam